Walirang

Awak urang peryogi 800 mg / dinten dina walirang

Walirang dikenal ti jaman mimiti sareng disebatkeun dina The Bible and The Odyssey. Ngaran aslina asalna tina centric sulvere, anu masihan sulfurium dina basa Latin.

Identitas

walirang

      • Lambang "S".
      • Angka 16 antara fosfor sareng klorin dina klasifikasi périodik unsur.
      • Massa atom = 32,065.

Walirang loba pisan sifatna. Éta dipidangkeun boh dina kaayaan alamna, atanapi dina bentuk walirang atanapi sulfat.

Konstitusi sareng ciri khas na mangrupikeun bagian tina seueur spa termal. Walirang gaduh seueur manpaat terapi.

PERANAN BIOLOGI

PERANAN BIOLOGIWalirang mangrupikeun bagian tina 7 unsur, ogé katelah unsur makro: Kalsium, Kalium, Fosfor, Sulfur, Sodium, Klorin, sareng Magnesium.

Walirang berperan penting dina organisme, sabab éta mangrupikeun bagian tina molekul anu aya, dina kategori anu sami sareng Karbon, Hidrogen, Oksigén sareng Nitrogén.

Éta sacara ilubiung ilubiung sareng sadaya fénoménon kahirupan sareng ngahasilkeun titik pangluhurna sadaya sosiologi (Loeper et Bory).

Dina manusa, Walirang ngagaduhan peran dina fungsi penting anu rupa-rupa salaku agén: régulator sékresi empedu, stimulator sistem pernapasan, nétralisir racun, ngabantosan pembatalanana, sareng anti alergi.

PERLU Pikeun ORGANISME

PERLU Pikeun ORGANISMEWalirang aya dina sadaya sél. Éta maénkeun peran dina struktur protéin, réspirasi sareng sél. Kontribusina utamina dilakukeun ku dua asam amino, sistéin sareng metionin. Senyawa walirang berperan penting pikeun pencegahan kanker tangtu.

Sarat minimum sadidinten langkung ti 100 mg (sistem pembaharuan sél nganggo 850 mg Walirang per dinten kanggo déwasa). Suplai harian asam amino belerang diperkirakeun 13-14 mg per kg beurat awak. Upami sumbangan Sulfur asalna tina bagian utama asam amino belerang, maka perlu aya suplai dina bentuk anu teu teroksidasi (bawang bodas, bumbu, sareng endog).

Éta ogé jalan dina struktur protéin sareng réspirasi sél. Walirang sahingga penting pikeun komposisi struktur protéin; langkung pas (sareng sacara ilmiah) éta mangrupikeun salah sahiji unsur struktur protéin tersiér. Walirang kagolong kana komposisi asam amino ésénsial (methionine, cystine), tina sababaraha vitamin (thiamine atanapi B1, Biotin atanapi B6) sareng coenzyme A, anu ngoperasikeun seueur metabolisme. Walirang mangrupikeun unsur tilas anu khusus mangpaat dina detoksifikasi ati. Walirang ngoperasikeun seueur fungsi anu penting ogé (salaku agén) sapertos stimulasi réspirasi sél, nétralisasi sareng ngaleungitkeun racun, anti alérgi

Di sagigireun éta, walirang sering dianggo pikeun sababaraha aplikasi terapi sareng dina mata cai termal. Komponén walirang bakal ngagaduhan bagian penting dina sababaraha pencegahan kanker.

NAHA ORGANISME KAMI PERLU LAMPIRAN SULFUR

NAHA ORGANISME KAMI PERLU LAMPIRAN SULFUR?

  • Hidangan henteu saimbang, kaleungitan bekel
  • Kaganggu asimilasi
  • Paménta luhur Walirang nalika sepuh

Walirang maénkeun bagian anu penting dina saluran émisi. Emunctories mangrupikeun saluran éliminasi utama limbah awak urang. Lima utama nyaéta:

  1. Ati, anu tanpa kontéks émuncorori anu paling penting, sabab éta henteu ngan ukur nyaring sareng ngaleungitkeun limbah sakumaha anu dilakukeun ku emunctories anu sanés, tapi éta ogé tiasa nétralisasi - upami éta séhat sareng tiasa dianggo cekap - seueur zat toksik sareng karsinogenik. Runtah anu disaring ku ati dileungitkeun dina bili. Produksi anu saé sareng aliran bili biasa sanés ngan ukur jaminan pencernaan anu saé, tapi ogé tina detoksifikasi anu saé.
  2. Peujit, kalayan panjangna (7 méter) sareng diaméterna (3 dugi 8 cm) maénkeun ogé bagian anu penting. Mémang, jisim zat, anu tiasa stagnate, rot atanapi ferment di dinya, ageung sareng nyumbang dugi ka mabok otomatis. Bagian utama tina populasi kaserang kabebeng, nyarankeun saluran pamiceunan peujit ngan ukur tiasa pangaruh anu saé.
  3. Ginjel, ngaleungitkeun limbah saring tina getih bari dikencarkeun dina cikiih. Sagala panurunan jumlah cikiih atanapi konsentrasi na kana limbah nyiptakeun akumulasi racun dina organisme, akumulasi anu nyababkeun gangguan kaséhatan.
  4. Kulitna ngagambarkeun panto kaluar dobel sabab nolak limbah kristalloid anu leyur dina kesang ku kelenjar sareng limbah koloid, leyur dina sebum, ku kelenjar sebum.
  5. Paru-paru di luhur sadaya saluran éliminasi limbah gas, tapi kusabab seueur susukan sareng polusi, aranjeunna sering nampik limbah padet (kahak).

KURANGKEUN, TANDA KLINIKAL:

  • Tumuh lalaunan rambut sareng kuku.
  • Ningkatkeun sensitipitas kana inféksi: nurunkeun pertahanan antioksidan komunikasi antara sél sareng mémbran.
  • Vegetarian: diét goréng dina metionin.
  • Jalma anu kakurangan tina imunodefisiensi.

Minyak HAARLEM Nyayogikeun SULFUR BIOAVAILABLE TINGGI

Minyak HAARLEM Nyayogikeun SULFUR BIOAVAILABLE TINGGIMinyak Haarlem nyayogikeun dina kasus anu munggaran, gigireun asam amino belerang, Sulfur anu teu teroksidasi. Urang tiasa nyauranana "Open Sulphur".

Dina kasus anu kadua atanapi katilu: minat Minyak Haarlem dimana Walirang anu aya pisan bioavailable bakal langsung asimilasi ku organisme.

Panilitian bioavailable anu dilakukeun ku Professor Jacquot nunjukkeun yén saatos sajam nyerep, Walirang ti Minyak Haarlem dipendakan dina tingkat cakram vertebra, janten digabungkeun Walirang.

Minyak HAARLEM Nyayogikeun SULFUR BIOAVAILABLE TINGGI

MINYAK HÉRLEM NYATAFormula sareng metodeu anu rumit henteu robih ti saprak jaman ayeuna ubar kuno, Haarlem Oil dipidangkeun ayeuna salaku produk diététik. Pujian nutrisi anu ngagaduhan kandungan Sulfur anu sayogi, ngabantosan anjeun pikeun ngajaga kasaimbangan anu sampurna. Pasokan walirang bioavailable mangrupikeun salah sahiji cara anu paling épéktip dina merangan seueur kasaimbangan, khususna anu mangaruhan ati, saluran biliary, ginjal sareng saluran kemih, peujit, sistem pernapasan sareng kulit. Komponén kapsul Minyak Haarlem 200 mg pekat sapertos ieu:

  • Walirang 16%
  • Ekstrak Minyak Pinus 80%
  • Minyak Linseed 4%
  •  Cangkang luar: gelatine, gliserin
  • Kotak tina 32 kapsul beurat net: 6,4g
  • Analisis gizi: 1 kapsul = kal. 0,072 = J 0,300