gambaran

1 Kotak tina 30 kapsul Minyak Asin Asli didamel di Laboratorium di Éropa.

Komposisi: Walirang (16%), Turpentine Pinus spp (80%), Linum usitatissimum oil (4%).

Pitunjuk pikeun dianggo: 1 dugi ka 2 kapsul unggal dinten nganggo cai sagelas pinuh 15 menit sateuacan tuang.

Ayeuna sayogi dina kapsul 200 mg (amplop gelatin gliserin tahan gastro) atanapi 10ml botol (5 tetes sami sareng 1 200 kapsul mg) nilai énergi 0072 kal (0300 j) nilai 100 kal 36 (j 150.4) didamel di Laboratorium di Éropa.

Harita

Aya can aya resensi.

Janten anu pangheulana marios "Kotak tina 30 Kapsul Standar - TAWARAN PERCOBAAN"

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *