gambaran

8 Botol 200mL pikeun Kuda | Minyak Haarlem Asli

Conto Dosis anu Disarankeun:
Gangguan bronchitis sareng paru: 10ml per dinten sacara lisan atanapi gaul dina tuang salami 14 dinten berturut. Ngulang pangobatan upami diperyogikeun, teras 10ml per minggu.

Artritis sareng rematik: 10ml per dinten sacara lisan atanapi campuran dina tuang salami 20 dinten berturut, teras 10ml per minggu. Ngulang perlakuan unggal 3 bulan upami diperyogikeun. Pangalaman urang nunjukkeun yén dina karusuhan éta, hasilna tiasa béda-béda gumantung kana umur kuda sareng tingkat peradangan.

Éliminasi toksin: 10ml per dinten sacara lisan atanapi gaul kana tuangeun salami 10 dinten berturut, langkung saé saatos latihan atanapi balap, teras 10ml per minggu. Upami masalah masih katingali, 10ml 2 atanapi 3 kali saminggu salami 3 bulan 10ml per minggu.

Gangguan otot: 10ml per dinten sacara lisan atanapi gaul dina tuang salami 10 dinten berturut, anu 10ml per minggu. Ngulang perlakuan saatos

informasi tambahan

beurat 235 g

Harita

Aya can aya resensi.

Janten anu pangheulana marios "8 Botol 200mL Botol pikeun Kuda"

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *