gambaran

1 Kotak tina 30 kapsul Minyak Asin Asli didamel di Laboratorium di Éropa.

Komposisi: Walirang (16%), Turpentine Pinus spp (80%), Linum usitatissimum oil (4%).

Pitunjuk pikeun dianggo: 1 dugi ka 2 kapsul unggal dinten nganggo cai sagelas pinuh 15 menit sateuacan tuang.

Ayeuna sayogi dina kapsul 200 mg (amplop gelatin gliserin tahan gastro) atanapi 10ml botol (5 tetes sami sareng 1 200 kapsul mg) nilai énergi 0072 kal (0300 j) nilai 100 kal 36 (j 150.4) didamel di Laboratorium di Éropa.

informasi tambahan

beurat 20 g

Harita

Aya can aya resensi.

Janten anu pangheulana marios "3 Kotak tina 30 Kapsul Standar"

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *