gambaran

10mL pikeun Pets | Minyak Haarlem Asli

SULFUR dina sato ingon bahkan langkung penting tibatan pikeun manusa! Penting pisan, sanés nyarios penting pikeun sato anjeun, henteu kedah kakurangan dina salah sahiji tina 7 unsur dasar organisme anjeun sapertos Sulfur. Tanpa hoyong ngagentos gambarna, anjing sareng ucing urang bahkan langkung kakurangan tibatan kami.

Naha lingkunganana? Kusabab éta malah langkung kapangaruhan ti anjeun dina titik pernapasan, khususna di kota, sabab dina tingkat anu sami sareng gas buang contona. Aranjeunna ngaliwat cai hujan anu ngaluarkeun sadaya polutan dina taneuh. Di padesaan, biasana kirang mangaruhan, éta bakal janten caket caket sareng péstisida anu masih kuat anu laun-laun bakal ngaracun aranjeunna.

Pitunjuk pikeun dipaké pikeun sato leutik:
14 mg per kg
1 tetes sami sareng 40 mg anu, saé pikeun 2.80 kg

informasi tambahan

beurat 13.6 g

Harita

Aya can aya resensi.

Jadilah yang pertama mengulas "3 Botol 10ml untuk Pets"

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *