gambaran

10mL pikeun Asasi Manusa | Minyak Haarlem Asli

Resep Cahaya
Dimimitian pangobatan ku cara nganggo énjing sareng sonten, salami saminggu, 1 kapsul atanapi 5 tetes, teras teraskeun salami 14 dinten ieu ku nyerep 1 kapsul atanapi 5 tetes énjing, siang sareng sonten. Saatos lirén kanggo saminggu, balikeun deui perlakuan anu sami salami 3 minggu berturut. Saatos panghentian anyar 10 dinten, waktos ieu, laksanakeun 2 bulan berturut-turut dina tingkat hiji kapsul atanapi 5 tetes énjing, siang sareng sonten 1 dinten ti 2.

Resep Rata-rata
10 tetes atanapi 2 kapsul tilu kali sapoé salami 3 periode 15 dinten, dipisahkeun ku saminggu sésana. Saatos sareng salami 2 bulan berturut dua kali sapoé sareng unggal dinten sanés, 5 tetes atanapi 1 kapsul.

Kanggo langkung jelasna mangga buka kami dina halaman wéb. www.haarlem-oil.com

informasi tambahan

beurat 41 g

Harita

Aya can aya resensi.

Janten anu pangheulana marios "3 Botol 10ml kanggo Manusa"

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *