gambaran

1 kapsul dilapis 200 MGRS minyak Haarlem anu sajati didamel di Laboratorium di Éropa.

Komposisi: Walirang (16%), Turpentine Pinus spp (80%), Linum usitatissimum oil (4%).

Pitunjuk pikeun dianggo: 1 dugi ka 2 kapsul unggal dinten nganggo cai sagelas pinuh 15 menit sateuacan tuang.

Pikeun ngubaran masalah ieu kami nyayogikeun kapsul "Dilapis" énggal kami anu 200 mg dumasar kana ALAM ALAM. Kapsul "Dilapisi" ieu henteu kabuka dina burih tapi dina peujit, anu nyegah panyawat alit. 30 kapsul dilapis 200 mg Minyak Haarlem per kotak.

Ayeuna sayogi dina kapsul 200 MGRS (amplop gelatin gliserin tahan gastro) Nilai énergi 0072 kal (0300 j) nilai 100 kal 36 (j 150.4) didamel di Laboratorium di Éropa.

informasi tambahan

beurat 21 g

Harita

Aya can aya resensi.

Janten anu pangheulana marios "20 Kotak tina 30 Kapsul Dilapisan + 1 GRATIS"

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *