Tentang Kami

abous kami

Asli Minyak Haarlem (GHO) nyayogikeun kualitas pangobatan organik terbaik anu dihasilkeun ti Perancis. Ieu parantos dianggo salami 400 taun ku Alchemy Walanda. Ku sababaraha taun ka pengker, kami parantos tiasa neraskeun pamekaran Asli Minyak Haarlem.

Kami nyebarkeun konsepsi pangobatan organik pangsaéna; éta tujuanana pikeun malikkeun awak kana kaayaan kasaimbangan alam anu tiasa nyageurkeun dirina sorangan. Kami ngawangun reputasi kami di seluruh dunya anu nyayogikeun suplemén pangan dina cara anu séhat sareng organik. Kami parantos dina bisnis di dunya salami 20 taun sareng mangrupikeun perusahaan munggaran anu ngajual Asli Minyak Haarlem ngalangkungan dunya online. Kami ngahususkeun kana produk organik anu manpaat pikeun manusa sareng ka babaturan sato urang (ingon sapertos kuda, ucing, sareng anjing) Kami paduli pisan ngeunaan kualitas produk kami. Tim kami nyiptakeun produk kami tina bahan anu panghadéna nganggo prosés produksi anu pasti pikeun mastikeun Kabagjaan anu Bagja, Sehat sareng Seimbang.

nilai

Asli Minyak Haarlem mangrupikeun perusahaan anu nyayogikeun Suplemén Pangan sadunya ku cara organik. Nilai-nilai GHO ngagambarkeun komitmenna pikeun ngajantenkeun pangaruh positip ka konsumén sareng komunitasna;

  • Kalakuan kalayan kajujuran sareng integritas anu teu kompromi dina sagala hal anu urang lakukeun.
  • Nyayogikeun kasalametan sareng kasihatan ka palanggan anu kami hargaan.
  • Nyugemakeun palanggan kami kalayan kualitas anu hadé, nilai sareng jasa.

GHO resep nyarios yén "Pikeun ngajaga awak dina kaséhatan anu saé mangrupikeun tugas ... upami henteu urang moal tiasa ngajaga pikiran anu kuat sareng jelas." - Budha

Pikeun ngajalankeun misi anu dipokuskeun ku komunitasna, GHO ngartos yén mikawanoh sareng ngalaksanakeun tanaga padamelana bakal paling penting dina mangaruhan parobihan positip pikeun pagawé sareng konsuménna.