Kuda Husus

  • produk
  • Minyak Haarlem ngabantosan anjeun pikeun ngajaga kaséhatan kuda anjeun

    Minyak Haarlem Asli pikeun kuda khusus mangrupikeun produk terkenal anu dianggo di panjuru dunya, pelatih, dokter hewan, manajer peternakan stud, sareng sadayana anu paduli ngeunaan kasihatan sareng kinerja kuda-kuda na.

    MINYAK HAARLEM, Pikeun KASEHATAN JEUNG KUDA KUDA KUDA

    Minyak Haarlem ngabantosan anjeun pikeun ngajaga kaséhatan kuda anjeunasli Minyak haarlem pikeun kuda mangrupikeun gabungan tina tilu bahan alami: walirang, minyak linseed sareng minyak atsiri tina turpentine - tapi rusiahna aya dina "masak" bahan-bahan ieu, sareng éta henteu tiasa diduplikasi sabab henteu dicampur atanapi dicampur dina modeu konvensional. Kusabab prosés pembuatan ieu, minyak asli Haarlem unik dina kamampuanana pikeun nyebarkeun gancang ngalangkungan sato, nalika masih épéktip dileungitkeun nalika padamelan na parantos réngsé.

    Awak kuda sapertos manusa ngagaduhan pertahanan nyalira ngalawan panyakit sareng Minyak Haarlem Asli ngarangsang sékrési hormonal, kelenjar antéhipofisis, sareng kortéks adrénal anu ningkatkeun pertahanan diri anu berharga.

    Minyak Haarlem asli pikeun kuda anjeun: pangobatan poliméntal

    Minyak haarlem pikeun kuda anjeun: seueur perawatanMinyak Haarlem asli masihan industri kuda serbaguna, perlakuan poliméntal pikeun pangubaran sareng pencegahan panyawat. Ngagunakeun minyak Haarlem, anjeun bakal ningali hasil anu saé:

    • Merangsang fungsi hépatik sareng bilier sareng polah ngalawan batu.
    • Ngaronjatkeun sistem kemih sareng ngaleungitkeun toksin; Minyak haarlem mangrupikeun solokan anu luar biasa.
    • Jaminan ngalawan inféksi peujit, bilier, kemih sareng saluran pernapasan.
    • Ngajaga tina panyebaran parasit peujit sareng ngaleungitkeun aranjeunna. Parasit usus nyaéta panyabab utama kolik.
    • Ngalawan manifestasi arthritic sareng nyumbang kana pangubaran terakhirna.
    • Ngabantosan pamulihan gancang ku sato saatos usaha abot. Minyak Haarlem gaduh pangaruh de-tiring umum pikeun kuda dina persaingan.
    • Ngarangsang, sacara alami sareng tanpa efek samping, sékrési hormon kuda nyalira dina kelenjar Antehypophyse sareng Corticosurrenal.

    Conto dosis anu disarankeun:

    Conto dosis anu disarankeunGangguan bronchitis sareng paru: 10ml per dinten sacara lisan atanapi gaul dina tuang salami 14 dinten berturut. Ngulang pangobatan upami diperyogikeun, teras 10ml per minggu.

    Artritis sareng rematik: 10ml per dinten sacara lisan atanapi campuran dina tuang salami 20 dinten berturut, teras 10ml per minggu. Ngulang perlakuan unggal 3 bulan upami diperyogikeun. Pangalaman urang nunjukkeun yén dina karusuhan éta, hasilna tiasa béda-béda gumantung kana umur kuda sareng tingkat peradangan.

    Éliminasi toksin: 10ml per dinten sacara lisan atanapi gaul kana tuangeun salami 10 dinten berturut, langkung saé saatos latihan atanapi balap, teras 10ml per minggu. Upami masalah masih katingali, 10ml 2 atanapi 3 kali saminggu salami 3 bulan 10ml per minggu.

    Gangguan otot: 10ml per dinten sacara lisan atanapi gaul dina tuang salami 10 dinten berturut, anu 10ml per minggu. Ngulang perlakuan saatos 4 minggu upami masalah tetep aya.

    NB: Parentah pikeun panggunaan sareng dosis anu disarankeun pikeun sadaya pasipatan terapi bakal dikirim ka anjeun ku urutan anjeun.

    MINYAK HAARLEM UMUM KANGGO KUDU DINA KUBATIF KURATIF

    ENUIN MINYAK BAHAN Pikeun KUDA DINA KUBATIF KUBATIFPikeun ngubaran contona peujit, gangguan artritis atanapi bronkial atanapi inféksi, pasihkeun kuda anjeun 10 ml dosis minyak Asli Haarlem salami dalapan dinten berturut, teras 10ml unggal dinten kadua salami dua minggu ka payun, saatos sapuluh dinten ngareureuhkeun, balikeun upami diperlukeun. Sanaos, Asli Minyak Haarlem ngagaduhan bau anu khas, ékspérimén sareng pangalaman kami nganggo Asli Minyak Haarlem parantos kabuktosan yén kuda resep kana rasa produk ieu sareng bahkan bakal milarian dina tuangeunana. Dosis na tiasa dikaluarkeun dina dahareun atanapi sacara lisan.

    urang Minyak Haarlem Asli pikeun kuda malahan tiasa dianggo jaba. Digosok kana tatu dina cara anu sami sareng antiseptik, éta bakal ngagancangkeun prosés penyembuhan. Nyeri dina suku tiasa diubaran kalayan cara anu sami ngalarapkeun Minyak Haarlem Asli ka daérah anu katarajang.

    Ékspérimén Minyak Haarlem ngeunaan napsu kuda di tegalan Vauptain Stud

    Ékspériménna dilakukeun dina bulan Fébruari sareng April 1981 dina sababaraha kuda kuda pelana di Vauptain di Buc (Yvelines)

    1. Tina total 17-hiji sareng dua taun umur lalaki anu diobati sareng Asli Minyak Haarlem pikeun kahiji kalina, ti mimiti dinten 15 diantaranana henteu ngagaduhan kasusah nyandak 10 cc Asli Minyak Haarlem dina asupan sareng campuran sakitar 6 liter oat + sa'ir datar. Dua di antara aranjeunna parantos mimiti ngaletak palung aranjeunna saatos 48h. Perlakuan ieu henteu ngabalukarkeun masalah napsu.
    2. Tina total 64 déwasa sagala umur; sakitar lima puluh urang-saha anu pertama kalina diubaran ku Minyak Haarlem, - 5 diantarana nyandak lima dinten pikeun ngabiasakan. Perlakuan ieu, ngan ukur hiji kuda anu ngagaduhan masalah napsu sadinten.

    ngawakilan
    botol 200 jar haarlemoil pikeun kudaBotol 200 ml (20 dosis 10 ml).

    Presentasi ieu dijual dinten ti 24,90 € pikeun urutan 24 botol (paket 1, 2 sareng 10 botol ogé sayogi); janten pikeun dosis 10ml anjeun mayar kirang ti 1,25 €! Minyak haarlem sigana langkung mirah tibatan bahan tambahan pakan anu anjeun anggo ayeuna sareng ngan ukur hiji anu anjeun peryogikeun.

    Jaminan pabrikasi salami langkung ti 80 taun.