pets

MINYAK HAARLEM, BEBASAN SULFUR SANGAT-SANGAT SEDIH

Naon kauntungan anu hadé tina Minyak Haarlem pikeun sato leutik?

petsSULFUR dina sato ingon bahkan langkung penting tibatan pikeun manusa!
Penting pisan, sanés nyarios penting pikeun sato anjeun, henteu kedah kakurangan dina salah sahiji tina 7 unsur dasar organisme anjeun sapertos Sulfur. Tanpa hoyong poék gambarna, urang anjing jeung ucing (ingon-ingon) bahkan langkung cekap tibatan urang ...

Anu dimaksud, lingkungan beuki najis, sareng tuangeunana beuki miskin.

Naha lingkunganana? Kusabab éta malah langkung kapangaruhan ti anjeun dina titik pernapasan, hususna di kota, sabab dina tingkat anu sami sareng gas buang contona. Aranjeunna ngaliwat cai hujan anu ngaluarkeun sadaya polutan dina taneuh. Di padesaan, biasana kirang mangaruhan, éta bakal janten caket caket lapangan sareng péstisida anu masih kuat anu laun-laun bakal ngaracun aranjeunna.

Naha tuangeun aranjeunna? Tanpa balik kana ekstrim kibble murah dumasar tipung sareng bahan kimia, anu teu ngagaduhan kualitas salain pamasaran anu aya hubunganana, ieu parantos lami henteu ngandung unsur walirang. Malah pikeun jalma anu resep kana diet alami, anu mangrupikeun hal anu hébat, unsur walirang henteu aya deui dina bahan anu dianggo. Sababaraha kadaharan langka anu ngandung walirang anu henteu disarankeun pikeun sato anjeun (ingon-ingon), (bawang bombay, bawang bodas - toksik dina dosis ageung -, bawang bawang, bawang daun - toksik -, kol, turnip, radishes).

Nomer 1 Kauntungan tina Minyak Haarlem pikeun piaraan

  • DETOXIFIKASI
  • PASAL
  • RESPIRATORI
  • Kontrol hama
  • KULIT
  • MUSIKULAR
  • ANTIOKSIDAN.