Minyak Haarlem

Minyak Haarlem

Ti saprak 1924, Minyak Haarlem parantos dianggo di Perancis. Éta ngagaduhan monograf ti Vidal anu ditingali ku Komisi Alexandre, Star Monograph 1981.

Perkara terpenes sulfur, anu sipatna mangrupikeun komponén, oksida walirang organik, intina terpén tina turpentin, ngagaduhan tindakan antiséptik anu kuat dikaitkeun kana sipat hakékat turpentin.

Aya tindakan anu dirobih diklarifikasi tina seueur sékrési hususna bronkial anu aya hubunganana sareng walirang.

Difusi Minyak Haarlem ageung dina organisme, sabab sacara ékspériméntalna ditingalikeun ku studi farmakologis. Mangpaatna ditujukeun pikeun nyerep pencernaan, ngaleungitkeun bilier, distribusi jaringan, konstanta plasma sareng ékskrési S35 dina beurit, saatos dosis oral unik tina Haarlem Oil kalayan dosis terapi 10mg / kg.

Panilitian Profesor Jacquot (1984) nunjukkeun sebaran jaringan anu penting sareng sacara precocious, 15 menit sareng sajam, dina tingkat jaringan bronkial-pulmonal. Peta anti radang mangrupikeun ékspérimén sakumaha dilaporkeun dina panilitian ku Professor Jacquot (1986), anu nyatakeun tindakan luhur anu luhur tina Superoxide dismutase (SOD), panginten ku élévasi thiols dina plasma. Henteuna karacunan dina Minyak Haarlem ngaleungitkeun tilu urutan kanyataan anu parantos ditetepkeun.

Penyebaran walirang sareng pinus terpine ageung dina organisme, sabab éta parantos ditingalikeun sacara ékspériméntal ku studi farmakologis. Mangpaatna ditujukeun pikeun nyerep pencernaan, ngaleungitkeun biliary, distribusi jaringan, konstanta plasma sareng ékskrési S35 dina beurit, saatos dosis lisan tina minyak Haarlem kalayan dosis terapi 10 mg / kg

Teu aya kasus mabok Minyak Haarlem anu dilaporkeun ti saprak éta aya di pasar.

Résiko mabok teu kahaja teu aya sareng utamina pikeun barudak.

Minyak Haarlem dipidangkeun dina dua padika:

Dina botol 10ml
Dina kapsul, sakotak 30 kapsul, 6.4g

Sababaraha barudak nyapek tablet sareng nyiduh kaluar langsung kusabab raos anu kuat tina produk. Ku alatan éta, kakhususan éta pisan manisan.

Metodologi Studi Klinis

dosage:

Minyak Haarlem diresepkeun dina dosis 10mg per kilo pikeun ubar awal 10 dinten. Antukna, éta kedah diulang 8 dugi ka 10 dinten per bulan, upami diperyogikeun.

Mode Administrasi:

Dina bentuk tetes pacampur sareng tuangeun anu amis.

Pilihan Pasén:

25 murangkalih ngalaman perlakuan Minyak Haarlem, saatos inpormasi disayogikeun sareng idin ti sepuhna.

Umur Barudak:

Umur barudakna aya diantara 5 bulan sareng 8 taun.

Sadaya pasién ngagaduhan gejala klinis rupa-rupa etiological Bronchitis Kronik dilaporkeun dina file individu sareng disintésis dina tabel anu napel.

Minyak Haarlem diresepkeun, teu kaasup pangubaran mukus anu sanés.

Katerangan:

Perhatikeun yén ngan ukur 2 pasién anu ditaksir diijinkeun relief tina taneuh alérgi anu positip pisan.

Commentaries

Hasilna, sakumaha dilaporkeun ku studi klinis 25 murangkalih, negeskeun minat panggunaan Minyak Haarlem dina ngubaran inféksi Bronchial-Pulmonary Chronic.

Publikasi anyar jelas nunjukkeun urang yén épéktipitas anu disebat "eskalator lendir-ciliary" henteu ngan ukur gumantung kana integritas sél épitél, koordinasi sareng gerakan ciliaries, tapi ogé dina karakter rhinonogy lendir, dimana benang sareng viscoelasticity dirobih sareng dikirangan dina kasus inféksi bronkial-pulmonal kumat.

Janten, leresan panggunaan Minyak Haarlem sapertos kieu:

  • Pangetahuan ngeunaan pasipatan ngarobih lendir sareng antiseptik paru na dipikaterang ti saprak lami pisan.
  • Henteuna karacunan.

Ékspérimén anu dilakukeun dina sato ngagaduhan otorisasina sareng dipasihan bioavailability sareng aksi anu sami sareng manusa, sareng fiksasi jaringan walirang anu penting dina tingkat bronchial-pulmonary.

Panilitian urang parantos didasarkeun kana pangamatan saderhana tanda klinis sareng évolusi. Hésé, numutkeun pendapat J. Battin, ngagaduhan skala anu ageung tina uji terkendali ngahargaan panacea sareng épéktipitas mukus, kusabab alesan rupa-rupa etiologi bersaing sareng patologis bronkial-pulmonal kronis sareng kanyataan kompléks kompléks. panjelajah. Kusabab kitu, kami parantos milih aprésiasi klinis sareng évolusi, dibandingkeun sareng produk sanés, anu ayeuna diusulkeun dina pangobatan gejala ieu.

Dina 68% kasus dina séri kami, kami niténan saprak pangobatan munggaran Haarlem Oil, klarifikasi sareng ngaleungit sékrési hiper-bronkial, kirang ti saminggu. Ieu negeskeun tindakan rheologis positip tina tindakan antiséptik Minyak Haarlem. Peta ieu diteruskeun ku sésa-sésa saatos sababaraha minggu, dina seuseueurna kasus. Dina 70% murangkalih, anu pembaharuan pikeun ngubaran Minyak Haarlem diusulkeun bulanan, épéktipitas dituturkeun kalayan pikaresepeun, nyandak total pamulihan bronchial-pulmonary kronis, kirang ti opat bulan. Urang tiasa ngukur tabungan ogé direalisasikeun ku sababaraha pangobatan anu sateuacana dianggo (khususna pangobatan antibiotik anu teras-terasan). Dina kasus anu sanés, 60% diantarana cures bulanan diteruskeun sacara sistematis atanapi ku pamundut, tindakan antiséptik sareng klarifikasi sékrési tracheal-bronchitis ditingalikeun. Minyak Haarlem nampi leungitna sadaya gejala kamacetan salami waktos anu lami sareng ogé sacara signifikan ngirangan épék inféksi sékundér, sacara unik ditingali di murangkalih, anu serangan bronchial-pulmonary kronis dianggap pasti.

Pambébasan leukotrienes ku makrofag dipikasieun ku tindakan bronkial-konstrukturalna, ingetan dina saluran hawa. Peran metabolisme toksik oksigén anu timbul tina épékpirasi pernapasan langkung penting tibatan sistem antioksidan bayi anu anyar, anu henteu dewasa.

Kusabab kitu, ulikan ngeunaan C. Jacquot nembongan yén éta penting. Éta parantos nunjukkeun, dina sato, kagiatan antioksidan tina Minyak Haarlem. Aktivitas énzim Superoxide Dismutase (SOD), énzim antioksidan poko tina organisme, sacara signifikan langkung luhur dina kasus anu dirawat ku Haarlem Oil, dibandingkeun sareng kelompok saksi. Paningkatan ieu dilaporkeun élévasi gugus thiols dina plasma.

conclusions

Dipaké dina 25 barudak anu katépaan bronchial-pulmonary kronis tina rupa-rupa etiologi, Minyak Haarlem parantos nunjukkeun pangaruh anu saé dina 68% kasus, ti saprak pengobatan anu munggaran, sareng dina 70% kasus, dimana pangubaran diperpanjang deui unggal bulan, pangirangan sareng ngaleungit gejala klinis hipersékresi bronkial. Peta ieu jelas langkung unggul tibatan nginum obat modus mukus, saimbangna diresepkeun biasana.

Éta pikahoyong yén studi dituluykeun khususna dina tingkat farmakologis, gigireun tindakan antiséptik sareng modifikasi lendir klasik anu dikenal tina Minyak Haarlem. Aktivitas antioksidan na nembé dicandak janten buktina, ku naékna kagiatan Superoxide Dismutase (SOD), penampilan penting dina pencegahan bronkial-displasia pulmonal.