Buleud tina 30 Kapsul Standar - TAWARAN PERCOBAAN

Némbongkeun hasil single

Buleud tina 30 Kapsul Standar - TAWARAN PERCOBAAN

US$ 15.44 / kotak
GHO-SCAP130

1 Kotak tina 30 kapsul Minyak Asli Asar buatan Laboratorium di Éropa. Komposisi: Walirang (16%), Turpentine Pinus spp (80%), Linum usitatissimum oil (4%). Pitunjuk kanggo panggunaan: 1 dugi ka 2 kapsul unggal dinten kalayan cai sagelas pinuh 15 menit sateuacan tuang. Ayeuna sayogi dina kapsul 200 mg (amplop gelatin gliserin gastro-tahan) atanapi botol 10ml (5 tetes sarimbag gaduh 1 200 kapsul mg) nilai énergi 0072 kal (0300 j) nilai 100 kal 36 (j 150.4) didamel di Laboratorium di Éropa.

US$ 15.44 / kotakMaca deui

Buleud tina 30 Kapsul Standar - TAWARAN TRIAL Asli Minyak Haarlem Didamel di Laboratorium Perancis

komposisi
Minyak atsiri tina turpentine (Pinus pinaster) 80%. Walirang organik 16%. Minyak linseed (Linum usitassimum) 4%.

Kontribusi pikeun 2 kapsul:

Minyak haarlem: 400 mg,
Tina minyak atsiri turpentine: 304 mg,
Walirang mineral mana: 80 mg,
Anu minyak Linseed anu: 16 mg.

Asal tina kapsul: Kapsul asal sapi

padoman
- Kasejahteraan: Candak 1 kapsul per dinten salami 3 minggu. Pikeun ngomean sababaraha kali sataun.
- Napas: Candak 1 dugi 2 kapsul énjing sareng sonten salami 15 dinten. Anyarkeun upami diperyogikeun.
- Mobilitas: Candak 1 dugi 2 kapsul per dinten, sapanjang taun.
- Detox: Candak 1 kapsul per dinten salami 10 dinten. Candak istirahat 8 dinten, teras teraskeun salami 10 dinten. Balikan deui bulan ieu upami diperyogikeun. Pikeun dicandak dina sonten nalika bobo, langkung saé ku seueur cai.

Puas atanapi Dibalikeun!

24 Botol 200mL Botol kanggo KudaAlesan naon waé, upami anjeun henteu sugema produk kami, anjeun ngagaduhan kamungkinan pikeun ngintunkeun deui sareng kéngingkeun artos, nganuhunkeun ka kami sateuacan 14 dinten.
Kami ngabalikeun duit pesenan upami anjeun ngintunkeun sadayana kotak dina kaayaan anu sami nalika anjeun nampi kiriman. Kami mayar 100% urutan (kecuali biaya pengiriman) sareng kami nampi yén ngan ukur hiji kotak parantos dianggo. Salaku conto, dina urutan 24.90 EU, kami bakal ngabalikeun duit anjeun 20.95 EU, bédana leutik ngagambarkeun biaya pengiriman kami.

Kartu kiridit (belang)

Logo belangBelang ngamungkinkeun mayar nganggo kartu kiridit aman 100%.
Inpormasi kartu kiridit anjeun lengkep énkripsi sareng teu bisa dibaca. Anjeun tiasa aman mesen.


Klarna

Logo KlarnaPamayaran anu aman, gampang sareng langsung ngalangkungan akun bank anjeun.
Anjeun tiasa maca kabijakan privasi Klarna Ieuh.


Transfer Dana Éléktronik (EFT)

Laksanakeun pamayaran anjeun langsung kana rekening bank kami. Punten anggo ID Pesenan anjeun salaku rujukan pamayaran.
Pesenan anjeun moal dikirim dugi dana parantos diberesihan dina akun kami.


Kami nganteurkeun sadunya!

Pangiriman lega bangsaWaktos pangiriman kami tiasa waé béda-béda dina tujuan,
kami nganggo Pos sareng DHL tapi umumna henteu ngaleuwihan 10 dinten damel.


Naha urutan seueur?

kotakAyeuna mesen sababaraha kotak bakal ngirangan biaya unit botol tapi ogé ngirangan biaya pengiriman.
Ku cara mesen ka réréncangan atanapi batur sapagawean, anjeun kéngingkeun harga anu pangsaéna.


Taros Kami

surélékPikeun patarosan, inpormasi tambihan atanapi kasaksian, anjeun tiasa ngirim pamundut dina kami Halaman kontak.