Kaayaan Umum Penjualan

Sarat sareng kaayaan jual ieu diasupkeun ku GHO AHK SPRL (0699.562.515) tempat korsina aya BOULEVARD EDMOND MACHTENS 172 Box 1 1080 MOLENBEEK-SAINT-JEAN BELGIUM anu salajengna disebut GHO AHK SPRL sareng di sisi anu sanés, ku alam naon waé. atanapi jalma anu sah anu hoyong ngagaleuh ngalangkungan halaman wéb GHO AHK SPRL anu salajengna disebut "nu meuli".

obyek:

nu kaayaan kiwari diobral Tujuan pikeun nangtukeun hubungan kontrak antara GHO AHK SPRL jeung nu meuli jeung kaayaan nu lumaku pikeun sagala beuli dilakukeun ngaliwatan GHO AHK SPRL, naha nu meuli téh profésional atawa konsumen. Akuisisi barang atanapi jasa ngalangkungan situs ayeuna nunjukkeun katampi tanpa cagar ku anu mésér kaayaan penjualan ieu. Ieu kaayaan diobral bakal lumaku leuwih sagala kaayaan umum atawa husus sejenna teu dinyatakeun disatujuan ku GHO AHK SPRL. GHO AHK SPRL ngagaduhan hak pikeun ngarobih kaayaan penjualanna iraha waé. Dina hal ieu, kaayaan anu lumaku bakal aya dina kakuatan dina tanggal pesenan ku anu mésér. Karakteristik barang sareng jasa anu ditawarkeun: Produk sareng jasa anu ditawarkeun nyaéta anu didaptarkeun dina katalog anu diterbitkeun dina GHO AHK SPRL. Produk sareng jasa ieu ditawarkeun dina wates saham anu sayogi. Unggal produk dibarengan ku déskripsi anu disusun ku supplier. Foto-foto dina katalog satia sabisa-bisa tapi teu tiasa mastikeun kamiripan sampurna sareng produk anu ditawarkeun, khususna ngeunaan warna.

harga:

Harga dina katalog mangrupikeun harga kalebet PPN, kalayan ngitung PPN anu berlaku dina dinten pesenan; Pikeun Bélgia, Pikeun Nagara-nagara LAIN HARGA PAreum Pajak, parobahan naon waé dina laju tiasa ditingali dina harga produk atanapi jasa.

GHO AHK SPRL ngagaduhan hak ngarobih hargana iraha waé, upami harga anu didaptarkeun dina katalog dina dinten pesenan bakal ngan ukur tiasa dianggo pikeun anu mésér.

Harga anu dicutat kalebet "atanapi henteu kalebet" biaya pamrosésan pesenan, angkutan sareng pangiriman upami aranjeunna lumangsung di daérah géografis anu disayogikeun di handap ieu.

ordo:

Anu mésér anu badé mésér produk atanapi jasa kedah:

  • eusian formulir idéntifikasi dimana anjeunna bakal nunjukkeun sadaya rinci anu dipénta atanapi masihan nomer palangganna upami anjeunna ngagaduhan;
  • eusian formulir pesenan online méré sagala rujukan tina produk atawa jasa nu dipilih;
  • sangkan méré konfirmasi pesenan anjeun sanggeus dipariksa;
  • nyieun pembayaran dina kaayaan prescribed;
  • mastikeun urutan anjeun sarta pembayaran.

Konfirmasi pesenan nunjukkeun katampi tina kaayaan penjualan ieu, pangakuan gaduh pangaweruh anu sampurna sareng panyingkiran kaayaan pameseran sorangan atanapi kaayaan anu sanés.

Sadaya data anu disayogikeun sareng konfirmasi anu dirékam bakal janten bukti transaksi. Konfirmasi bakal patut ditandatanganan sareng nampi transaksi. Seller bakal komunikasi ku e-mail konfirmasi tina urutan didaptarkeun.

Undur:

Pembeli, individu non-profésional, kauntungan tina periode ditarikna 14 poé ti pangiriman pesenan maranéhna pikeun balik produk ka seller pikeun tukeur atawa ngabalikeun duit tanpa pinalti, iwal waragad balik. Upami pangiriman henteu dilakukeun dina 30 dinten, anu mésér ngagaduhan hak ngabatalkeun pameseran sareng sadayana pamayaran kedah dibalikeun deui dina kartu anu sami anu dianggo pikeun mayar).

istilah pembayaran:

Hargana pas nalika pesenan. Pangmayaran bakal dilakukeun ku kartu kiridit; aranjeunna bakal diwujudkeun ngaliwatan sistem PAY PAL aman anu ngagunakeun protokol SSL "Secure Socket Layer" supados inpormasi anu dikirimkeun énkripsi ku parangkat lunak sareng henteu aya pihak katilu anu tiasa ngémutan éta nalika angkutan dina jaringan. Rekening anu meuli bakal didebit ngan nalika ngirimkeun produk atanapi jasa anu sayogi sareng jumlah produk atanapi jasa anu dikirim atanapi diunduh. Dina pamundut nu meuli, anjeunna bakal dikirim invoice kertas némbongkeun PPN.

Kiriman:

Pangiriman dilakukeun ka alamat anu dituduhkeun dina bentuk pesenan anu ngan ukur tiasa aya di daérah géografis anu disatujuan. Résiko mangrupikeun tanggung jawab anu ngagaleuh ti saprak produk ninggalkeun tempat GHO AHK SPRL. Dina hal karuksakan salila angkutan, protés alesan kudu dilakukeun ka pamawa dina tilu poé pangiriman. waktos pangiriman téh ukur indicative; lamun aranjeunna ngaleuwihan tilu puluh poé ti urutan, kontrak diobral bisa terminated jeung meuli refunded.

garansi:

Sadaya produk anu disayogikeun ku anu ngajual kauntungan tina jaminan hukum anu disayogikeun ku pasal 1641 sareng nuturkeun Code Sipil.

tanggung jawab:

Dina hal nonconformity tina hiji produk dijual, éta bisa dipulangkeun ka seller anu bakal nyandak deui, tukeur atawa ngabalikeun duit.

Kabéh klaim, requests pikeun bursa atanapi ngabalikeun duit kudu dilakukeun ku pos ka alamat di handap ieu: GHO AHK SPRL BOULEVARD EDMOND MACHTENS 172 Box 1 1080 MOLENBEEK-SAINT-JEAN Bélgia dina tilu puluh poé pangiriman.

Hak inteléktual:

Sadaya unsur situs wéb GHO AHK SPRL nyaéta sareng tetep milik intelektual sareng ekslusif GHO AHK SPRL.

Taya sahijieun anu otorisasi pikeun baranahan, mangpaatkeun, rebroadcast, atawa ngagunakeun pikeun tujuan naon naon, sanajan sawaréh, elemen loka anu software, visual atawa sora.

Sagala link basajan atawa hypertext dilarang pisan tanpa idin ditulis express ti GHO AHK SPRL.

Data pribadi:

Luyu sareng hukum anu aya hubunganana sareng komputer, file sareng kabébasan tanggal 6 Januari 1978, inpormasi anu sifatna pribadi anu aya hubunganana sareng pembeli tiasa tunduk kana pamrosésan otomatis. GHO AHK SPRL ngagaduhan hak pikeun ngumpulkeun inpormasi ngeunaan para pembeli kalebet nganggo cookies, sareng, upami hoyong, ngirimkeun inpormasi anu dikumpulkeun ka mitra bisnis. Pembeli tiasa ngabantah ngungkabkeun detilna ku ngabéjaan GHO AHK SPRL. Nya kitu, pamaké boga hak pikeun ngakses jeung ngabenerkeun data ngeunaan aranjeunna, luyu jeung hukum 6 Januari 1978.

Arsip - Buktina:

GHO AHK SPRL bakal arsip pesenan pameseran jeung invoices dina rojongan dipercaya jeung awét constituting salinan satia luyu jeung dibekelan artikel 1348 KUHP.

Pendaptaran komputerisasi GHO AHK SPRL bakal dianggap ku pihak-pihak salaku bukti komunikasi, pesenan, pamayaran sareng transaksi antara pihak-pihak.

Litigasi:

Kaayaan ayeuna diobral online tunduk kana hukum Belgia.

Dina hal sengketa, yurisdiksi ditugaskeun ka pangadilan kompeten Brussels 1000 BELGIUM, sanajan pluralitas defendants atawa klaim jaminan.

signature:

Thierry REMY:

Wawakil légal