Aya bewara légal

INFORMASI HUKUM

Halaman wéb ieu mangrupikeun milik GHO AHK SPRL (0699.562.515) anu aya di BOULEVARD EDMOND MACHTENS 172 Box 1 1080 MOLENBEEK-SAINT-JEAN BELGIUM diwakilan ku Pupuhu na Mr. Thierry REMY. Diréktur panerbitan situs éta nyaéta Mr Thierry RESY panyadia anu mastikeun yén hosting situs ogé neundeun inpormasi nyaéta GHO AHK SPRL.

Eusi SITUS

Tuan Thierry NGÉRÉS henteu ngajamin yén situs ieu bébas tina cacad, kasalahan atanapi panyimpangan. Inpormasi anu disayogikeun nunjukkeun sareng umum tanpa nilai kontrak. Sanaos pembaruan anu teratur, Mr. Thierry REMY henteu tiasa dipertanggungjawabkeun pikeun modifikasi panerapan administrasi sareng hukum anu lumangsung saatos diterbitkeun. Nya kitu, Thierry REMY moal tiasa dipertanggungjawabkeun pikeun panggunaan sareng interpretasi inpormasi anu aya dina situs ieu. Mr. Thierry REMY moal tiasa dipertanggungjawabkeun pikeun virus naon waé anu tiasa ngainféksi komputer atanapi hardware komputer tina pangguna, saatos dianggo, aksés atanapi ngaunduh tina situs ieu. Mr. Thierry REMY ngagaduhan hak pikeun ngarobih eusi tina tawaran komérsial ieu iraha waé.

HAK PENULIS JEUNG HARTANA INTELEKTUAL

Situs ieu mangrupikeun hak milik Thierry REMY anu nyepeng sadaya hak cipta intelektual. Situs ieu mangrupikeun karya anu dijagaan dina hak cipta intelektual, ogé struktur umum loka éta, desain grafis ogé unsur-unsur anu tiasa diaksés dina situs (bentuk, téks, foto, gambar…). Kacuali kalayan ijin tertulis sateuacanna Thierry REMY, situs sareng inpormasi anu dikandung dina teu tiasa disalin, diréproduksi, dirobih, dikirimkeun, diterbitkeun dina médium naon waé, dieksploitasi sadayana atanapi sabagian pikeun tujuan komérsial atanapi sanés komérsial, atanapi ngalayanan pikeun ngawujudkeun karya turunan. Gagal nurut kana aturan ieu tiasa ngalebetkeun tanggung jawab pangguna Internét dina hartos tina Tulisan L. 713-2 sareng L.713-3 tina Kodeu Harta Inteléktual.

Perlindungan PRIVASI sareng Data Pribadi

Luyu sareng hukum 6 Januari 1978 anu aya hubunganana sareng komputer, file sareng kabébasan, situs ieu parantos dijantenkeun deklarasi saderhana ka Komisi Nasional Informatique et Liberties. Pangguna Internét dibéjaan yén inpormasi anu dikomunikasikeun ku anjeunna dina bentuk dina Situs peryogi pikeun kinerja jasa anu ditawarkeun ku Mr. Thierry REMY. Pangguna ngagaduhan hak pikeun ngakses, ngarobih, menerkeun atanapi ngahapus data pribadi ngeunaan anjeunna ku nyerat ka Thierry REMY, GHO AHK SPRL BOULEVARD EDMOND MACHTENS 172 Box 1 1080 MOLENBEEK-SAINT-JEAN BELGIUM Salaku tambahan, komputer anu nyambung ka toko situs ieu dina hard diskna salah sahiji atanapi langkung file téks anu disebat "Cookies" anu nyatet inpormasi anu aya hubunganana sareng navigasi dina situs anu didamel tina komputer anu disimpen "cookie" (jinis browser, halaman anu ditingali, tanggal sareng waktos konsultasi,…) . Mr Thierry REMY nganggo "Cookies" ieu pikeun tujuan statistik, dina raraga ningkatkeun ergonomis situs, supados langkung saé nuturkeun kapentingan pangguna Internét. Pangguna anu nyambung kana situs éta gaduh kabébasan pikeun nentang pendaptaran "cookies" ku ngagunakeun fungsionalitas anu saluyu dina panyungsi na. Dina hal ieu, éta panginten moal tiasa nguntungkeun tina sadaya fungsi sareng jasa anu ditawarkeun dina situs ieu.

HYPERTEXT HUBUNGI KA LUNGGUH KAPITILU PIHAK

Situs ieu nawiskeun hypertext link kana halaman wéb anu diterbitkeun ku pihak katilu. Tautan ieu didirikeun dina iman anu murni sareng Thierry REMY moal tiasa dipertanggung jawabkeun pikeun parobihan anu dilakukeun dina situs ieu. Hasilna, tautan hypertext ieu henteu tiasa, dina kaayaan naon waé, ngalaksanakeun tanggung jawab Mr. Thierry REMY: ngan ukur tanggung jawab éditor tina situs-situs anu dirujuk dina situs Mr. Thierry REMY anu tiasa dilakukeun.

HAK APLIKASI:

gumantung kana asal muasal hukum anu berlaku nyaéta Bélgia atanapi Australia.