Mangpaat Minyak Haarlem Asli

Minyak haarlem nyayogikeun walirang anu kacida bioavailable!Minyak haarlem nyayogikeun walirang anu kacida bioavailable!
Minyak haarlem parantos nunjukkeun épéktipitasna dina nyegah panyakit pernapasan, ngaroko pasip sareng aktif, diét anu henteu séhat sareng rematik rheumatoid. Mangrupikeun suplemén énergi anu ngamajukeun pamulihan saatos latihan, nyingkahan nyeri sareng ngirangan kacapean méntal. Ngahijikeun deui kuku anjeun sareng ngabantosan rambut anjeun ngagurilap. Éta ogé saé pikeun babaturan sato anjeun.

Genesis tina Minyak Haarlem tanggal ti abad ka XVII di Haarlem, Holland - anu dina waktos éta mangrupikeun pusat Alchemy Éropa Wétan. Minyak Haarlem diwangun ku tilu unsur saderhana dina kapsul 200mg:

  • Walirang 16%
  • Pinus turpentine 80%
  • Minyak linseed 4%

Kombinasi ieu nyiptakeun bioavailabilitas khusus tina komponén dasarna anu nganyatakeun "quintessence" tina kautamaan masing-masing.

Minyak Haarlem parantos dianggo di Perancis langkung ti 80 taun dina kadali médis.

AKSI ANTI INFEKSI

Intina turpentin sareng walirang anti tepa sareng khususna aktip dina saluran pernapasan, kemih sareng bilier. Kanggo inpormasi lengkep, kunjungi halaman kami khusus kanggo inféksi saluran kemih.

Kalakuan ngalawan RÉHUMATISME

Patalina pangaruh anti inféksi sareng suplai walirang salaku unsur tilas (tulang rawan sareng artikulasi khususna euyeub ku unsur tilas) sareng kanaékan kortikoid alami ngirangan inféksi sareng ngamungkinkeun régenerasi jaringan.

Kanggo inpormasi lengkep, kunjungi halaman kami khusus kanggo Rematik sareng Rematik Artritis.

TINDAKAN ngalawan BRONCHITIS, BRONCHITIS KRONIK JEUNG FLU

Ieu ogé tiasa kalebet: ngaroko, ngaroko pasip, polusi atmosfir, haseup knalpot. Minyak Haarlem ogé gunana pikeun sadayana anu hoyong ngajaga sistim pernapasanna tina panyerang lingkungan atanapi milari pangobatan pikeun bronchitis.

Kanggo inpormasi lengkep, kunjungi halaman kami khusus kanggo Bronchitis.

TINDAKAN SALIRA

Tilu komponén (manpaat) Minyak Haarlem nyiptakeun ngaleungitkeun racun dina paru-paru sareng peujit. Hiji ogé tiasa niténan kanaékan bronchitis sareng sékrési kemih. Éta ogé ngalakukeun tindakan nyaring ogé.

TINDAKAN MASALAH ASIMIMASI JEUNG DIET YANG SOSAK

Minyak Haarlem ilubiung dina asimilasi gizi anu langkung saé sareng ningkatkeun kasaimbangan séhat.

LALAKI KULI

Kulit, rambut, kuku ngandung bagian penting tina walirang organik non-teroksidasi (1.8%). Minyak Haarlem disarankan pikeun sadayana anu hoyong nyayogikeun rambut sareng kulit anu langkung hérang (ngahasilkeun paningkatan tindakan SOD anu signifikan, superoxide dismutase).

TINDAKAN NANGSA LELAKI

Pikeun atlit sareng intéléktual, (manpaat) Minyak Haarlem ngabantosan anjeun pikeun gancang meunangkeun deui tingkat énergi anjeun. Éta ngagaduhan peran anu penting pisan pikeun detoksifikasi saatos usaha. Kalayan Minyak Haarlem anjeun bakal pareum deui sareng anjeun bakal tiasa ngaréaksikeun gancang kana épisiénsi fisik sareng inteléktual.

  • Candak 1 kapsul sadinten pikeun nyaimbangkeun tuangeun anjeun, pikeun nolak polusi sareng agresi setrés sareng ngabantosan anjeun ngajaga kasaimbangan énergi anu saé.
  • Salaku pangobatan, candak 2 kapsul tilu kali sapoé sateuacan unggal tuang, salami 15 dinten. Pikeun orok sareng murangkalih, satengah dosis. Upami anjeun ngagaduhan masalah ngeunaan nyandak pelengkap gizi ieu, mangga konsultasi ka dokter anjeun atanapi tukang ubar.

MINYAK HAARLEM Sanés ngan ukur pikeun jalma anu sangsara ti nagara Amérika Serikat

Jalma ngora, atlit jeung intelektual

Walirang mangrupikeun detoksifikasi penting pikeun ati sareng ginjal. Éta maénkeun peran anu energik sareng anti-capé nalika ngalaksanakeun poténsial energetic anu diaktipkeun dina usaha fisik sareng intelektual. Éta ogé nyegah nyeri otot saatos usaha fisik anu beurat.

Anu Sepuh

Paménta Sulfur langkung penting kalayan tindakan anti radikal bébas na, sabab tanda-tanda sepuh munggaran nyaéta kabebeng tina sendi (sering wengi atanapi nalika timbul énjing-énjing).

INDIKASI PRINCIPAL JEUNG DOSA HASIL

Kanggo inpormasi lengkep, kunjungi halaman kami khusus kanggo Indikasi poko sareng rata-rata dosis.

NB: tulisan ieu mangrupikeun réproduksi tina brosur taun 1955, anu ngagaduhan hak publisitas dina N ° 413, p-20.903