Pitunjuk Mangpaat

Pitunjuk panggunaan: Aplikasi jero

Ngalarapkeun APLIKASI

Resep Cahaya
Dimimitian pangobatan ku cara nganggo énjing sareng sonten, salami saminggu, 1 kapsul atanapi 5 tetes, teras teraskeun salami 14 dinten ieu ku nyerep 1 kapsul atanapi 5 tetes énjing, siang sareng sonten. Saatos lirén kanggo saminggu, balikeun deui perlakuan anu sami salami 3 minggu berturut. Saatos panghentian anyar 10 dinten, waktos ieu, laksanakeun 2 bulan berturut-turut dina tingkat hiji kapsul atanapi 5 tetes énjing, siang sareng sonten 1 dinten ti 2.

Resep Rata-rata
10 tetes atanapi 2 kapsul tilu kali sapoé salami 3 periode 15 dinten, dipisahkeun ku saminggu sésana. Saatos sareng salami 2 bulan berturut dua kali sapoé sareng unggal dinten sanés, 5 tetes atanapi 1 kapsul. Pikeun inféksi ieu, disarankeun, khususna salami tilu période pangobatan, nginum seueur cai atanapi téh hérbal (sakitar 2 liter dina 24 jam) sareng sacara ketat nuturkeun diet anu diresepkeun ku dokter.

Resép intensif
20 dugi 30 tetes atanapi 4 dugi 6 kapsul per dinten sababaraha kali salami 5 dugi 6 dinten berturut; salami 8 dinten ka payun ngirangan dosis satengah.

Naon anu dianggo pikeun Haarlem Oil?

Minyak Haarlem disarankeun pikeun saha waé anu hoyong ngahemat tanaga ogé sadayana asetna pikeun kaséhatan "karaharjaan". Kekhususan minyak ieu asalna tina walirang anu kacida bioavailable anu aya dina elixir. Mémang, walirang mangrupikeun unsur penting pikeun fungsi awak anu saé kusabab éta aya dina sadaya sél. Salaku tambahan, éta penting dina mékanisme detoksifikasi, réspirasi sélulér sareng éta ngagaduhan peran energetik dina siklus Krebs. Minyak Haarlem ogé dikenal pikeun nyayogikeun karaharjaan sareng kaindahan ka sato ku:

  • Kana nyeri sendi sareng radang
  • Saluran pernapasan
  • Awak
  • Kulit sareng rambut
  • Kusabab kitu urang ngagaduhan seueur produk Minyak Haarlem pikeun sato: kuda, ucing sareng anjing.

Pangaruh kana awak manusa

  • Dina bunderan bronchitis sabab urang terang yén lendir beunghar walirang
  • Dina bidang artikular sabab walirang tumerap dina rematik
  • Dina bidang dermatologis sabab walirang teu tiasa digentoskeun dina kaayaan seborrheic
  • Dina bidang hépatik ngagaduhan fungsi detoksifikasi
  • Sacara umum, éta ngagaduhan aksi anu énergi
  • Sareng éta maénkeun peran penting dina élastisitas jaringan konéktip

Pitunjuk panggunaan: Aplikasi luar

Pikeun APLIKASI LUAR BIASA

Larapkeun Dina bidang dermatologis sabab walirang teu tiasa digentoskeun dina seborrheic nyatakeun sapotong alit kasa hidrofilik anu diresakeun ku Minyak Haarlem. Tutup ku katun kard sareng dicepeng ku band.

Anjeun tiasa ogé, upami tiasa, nerapkeun kompréna anu impregnated sareng Minyak Haarlem a poultice panas tipung linseed anu salajengna bakal ningkatkeun aksi asak.

Larapkeun ka daérah anu ngagaduhan panyawat, komprési alit anu diresakeun ku Minyak Haarlem, anu bakal dirobih unggal dinten. Frostbite, Suku sareng retakan tangan: Mandi panas tilu kali sapoé, dituturkeun ku gosok ringan sareng Minyak Haarlem kami.

Mandi panas tilu kali sapoé, dituturkeun ku urut lampu kalayan minyak Haarlem.

Di sagigireun nyiapkeun Minyak Haarlem dina larutan cair, aya ogé salep anu dihasilkeun tina Minyak Haarlem. Disarankeun nganggo salep ieu dina dua kasus ieu:

  • Nyeri huntu: Pasang sapotong leutik katun wol, diresakeun ku Minyak Haarlem, dina liang waos.
  • Rambut rontok: Nganggo sisir, ngadamel salah sahiji atanapi langkung aplikasi unggal dinten sareng gosok sakedik nganggo sababaraha tetes minyak Haarlem. Sampo saminggu sakali ku cai panas. Kusabab karontokan rambut sering aya hubunganana sareng disfungsi ati, disarankeun yén minyak Haarlem dicandak dina tetes atanapi kapsul, sajaba ti larutan kana buuk.

NB: kapsul tiasa dicandak nganggo cai atanapi cairan sanés. Tetesna kedah dicandak nganggo inuman, cara anu pangsaéna nyaéta nempatkeun teundeun dina satengah gelas cai.

Indikasi anu dirumuskeun dina brosur leutik ieu henteu matak urang hilap yén éta langkung pikaresep pikeun milari naséhat ti dokter sateuacan ngamimitian pangobatan.