Botol 10mL pikeun Asasi Manusa

Némbongkeun sakabéh hasil 3

3 Botol 10ml kanggo Asasi Manusa

 9.90 / botol - Kapanggihna

3 Botol 10ml kanggo Asasi Manusa

 9.90 / botol - Kapanggihna
GHO-HMNOIL10

10mL pikeun Manusa | Resep Lampu Minyak Haarlem Asli Ngawitan pangobatan kalayan nyandak énjing sareng sonten, salami saminggu, 1 kapsul atanapi 5 tetes, teras teraskeun salami 14 dinten ieu ku nyerep 1 kapsul atanapi 5 tetes énjing, siang sareng sonten. Saatos lirén kanggo saminggu, balikeun deui perlakuan anu sami salami 3 minggu berturut. Saatos panghentian anyar 10 dinten, waktos ieu, laksanakeun 2 bulan berturut-turut dina tingkat hiji kapsul atanapi 5 tetes énjing, siang sareng sonten 1 dinten ti 2. Resép

 9.90 / botol - KapanggihnaTambihkeun kana karanjang

20 Botol 10ml kanggo Manusa +1 GRATIS

 7.90 / botol - Deal Pangsaéna

20 Botol 10ml kanggo Manusa +1 GRATIS

 7.90 / botol - Deal Pangsaéna
GHO-HMNOIL10

10mL pikeun Manusa | Resep Lampu Minyak Haarlem Asli Ngawitan pangobatan kalayan nyandak énjing sareng sonten, salami saminggu, 1 kapsul atanapi 5 tetes, teras teraskeun salami 14 dinten ieu ku nyerep 1 kapsul atanapi 5 tetes énjing, siang sareng sonten. Saatos lirén kanggo saminggu, balikeun deui perlakuan anu sami salami 3 minggu berturut. Saatos panghentian anyar 10 dinten, waktos ieu, laksanakeun 2 bulan berturut-turut dina tingkat hiji kapsul atanapi 5 tetes énjing, siang sareng sonten 1 dinten ti 2. Resép

 7.90 / botol - Deal PangsaénaTambihkeun kana karanjang

10 Botol 10ml kanggo Asasi Manusa

 7.90 / botol - Deal Saé

10 Botol 10ml kanggo Asasi Manusa

 7.90 / botol - Deal Saé
GHO-HMNOIL10

10mL pikeun Manusa | Resep Lampu Minyak Haarlem Asli Ngawitan pangobatan kalayan nyandak énjing sareng sonten, salami saminggu, 1 kapsul atanapi 5 tetes, teras teraskeun salami 14 dinten ieu ku nyerep 1 kapsul atanapi 5 tetes énjing, siang sareng sonten. Saatos lirén kanggo saminggu, balikeun deui perlakuan anu sami salami 3 minggu berturut. Saatos panghentian anyar 10 dinten, waktos ieu, laksanakeun 2 bulan berturut-turut dina tingkat hiji kapsul atanapi 5 tetes énjing, siang sareng sonten 1 dinten ti 2. Resép

 7.90 / botol - Deal SaéTambihkeun kana karanjang

Botol 10mL pikeun Minyak Haarlem Asli Asasi Manusa buatan Laboratorium di Perancis

komposisi
Minyak atsiri tina turpentine (Pinus pinaster) 76%. Walirang organik 20%. Minyak linseed (Linum usitassimum) 4%

padoman
Botol tetes Minyak Haarlem (10ml) dipikaterang sahingga minyakna tiasa gampang dosed.
Minyak haarlem, kalayan bau anu khas sareng raos, tiasa gampang diteteskeun kana sakumpulan gula sareng diseuseup, atanapi dicandak 5-10 tetes ku cai sakedik 2-3 kali sapoé kalayan tuang.
Upami anjeun nyayogikeun dosis leres tina minyak Haarlem, éta ogé tiasa dianggo pikeun murangkalih: saloba tetes sakumaha umurna yuswa.

Puas atanapi Dibalikeun!

24 Botol 200mL Botol kanggo KudaAlesan naon waé, upami anjeun henteu sugema produk kami, anjeun ngagaduhan kamungkinan pikeun ngintunkeun deui sareng kéngingkeun artos, nganuhunkeun ka kami sateuacan 14 dinten.
Kami ngabalikeun duit pesenan upami anjeun ngintunkeun sadayana kotak dina kaayaan anu sami nalika anjeun nampi kiriman. Kami mayar 100% urutan (kecuali biaya pengiriman) sareng kami nampi yén ngan ukur hiji kotak parantos dianggo. Salaku conto, dina urutan 24.90 EU, kami bakal ngabalikeun duit anjeun 20.95 EU, bédana leutik ngagambarkeun biaya pengiriman kami.

Kartu kiridit (belang)

Logo belangBelang ngamungkinkeun mayar nganggo kartu kiridit aman 100%.
Inpormasi kartu kiridit anjeun lengkep énkripsi sareng teu bisa dibaca. Anjeun tiasa aman mesen.


Klarna

Logo KlarnaPamayaran anu aman, gampang sareng langsung ngalangkungan akun bank anjeun.
Anjeun tiasa maca kabijakan privasi Klarna Ieuh.


Transfer Dana Éléktronik (EFT)

Laksanakeun pamayaran anjeun langsung kana rekening bank kami. Punten anggo ID Pesenan anjeun salaku rujukan pamayaran.
Pesenan anjeun moal dikirim dugi dana parantos diberesihan dina akun kami.


Kami nganteurkeun sadunya!

Pangiriman lega bangsaWaktos pangiriman kami tiasa waé béda-béda dina tujuan,
kami nganggo Pos sareng DHL tapi umumna henteu ngaleuwihan 10 dinten damel.


Naha urutan seueur?

kotakAyeuna mesen sababaraha kotak bakal ngirangan biaya unit botol tapi ogé ngirangan biaya pengiriman.
Ku cara mesen ka réréncangan atanapi batur sapagawean, anjeun kéngingkeun harga anu pangsaéna.


Taros Kami

surélékPikeun patarosan, inpormasi tambihan atanapi kasaksian, anjeun tiasa ngirim pamundut dina kami Halaman kontak.